Region Tour Finale

Stavanger GKs vinnerlag.Fra venstre Neil McKay Fraser, Susanne Jepson, Magnus Jepson, Håvard Næss, Tore Nyrén og Petter Aase.
Stavanger GKs vinnerlag.
Fra venstre Neil McKay Fraser, Susanne Jepson, Magnus Jepson, Håvard Næss, Tore Nyrén og Petter Aase.

Vinner av Finalen og HVAC Solutions Order of Merit ble Magnus Jepson, Stavanger Golfklubb

Andreas Tendenes fra Jæren Golfklubb har ledet HVAC Solutions Order of Merit så og si hele sesongen, men da det var finale og poengene ble mangedoblet, var det Magnus Jepson som stakk av med seieren.

Magnus slo også Andreas på målstreken i RCG Birdies for Charity. I tillegg vant Magnus sitt lag, Stavanger Golfklubb, Fredriks Lagkamp. Andreas Tendenes var suveren når det gjaldt Montér Challenge.

Totalt ble det delt ut 48 premier under finalen og RTR-premieutdelingen ble ledet av en dyktig og meget opplagt Bjørn Kristian Stangeland.

Innsamlingen til Kreftomsorg Rogaland

55 betalende deltakere under Finalen betyr nye 2750 kroner kommer inn på barometeret. Birdies for Charity har også de siste dagene fått inn ekstra bidrag. Dette betyr at vi allerede nå har passert den stipulerte summen på 133.000 kroner som står på sjekken. Spillere som ønsker å betale inn sine birdies, bes gjøre dette så fort som mulig, senest mandag 8. oktober. En stor takk til Magnus Jepson, WooThemes, som har stilt opp som president for Birdies for Charity og satt opp en Hole-in-One premie til Birdies for Charity. I tillegg har Magnus og WooThemes bidratt med betydelige midler til det veldedige formål.
Region Tour Rogaland er en stor suksess.

Ragnhild Stangeland, kreftsykepleier i Kreftomsorg Rogaland, mottar her sjekken fra Region Tour Rogalands leder Bjørn Kr. Stangeland.
Ragnhild Stangeland, kreftsykepleier i Kreftomsorg Rogaland, mottar her sjekken fra Region Tour Rogalands leder Bjørn Kr. Stangeland.

Region Tour Rogaland har bestått i fire år. Det første året, 2009, hadde Tour’en 212 deltakere. Året etter, 444 og i fjor 615 deltakere. I år har RTR hatt hele 720 deltakere iflg. startlistene i golfbox. Her er en landsoversikt som viser at RTR står for nesten halvparten av landets regiontourdeltakelser.

Akkurat 700 av disse er registrert som betalende, noe som betyr at det veldedige formålet vil i år få 35.000 kroner fra disse startavgiftene. En tilsvarende sum går til NGF for sitt administrative arbeide. Det er grunn til å tro at spillerne har omsatt for nærmere en halv million kroner under årets Region Tour. Det har blitt satt mange deltakerrekorder og det ofte under ufyselige værforhold da det ikke ville vært mange spillere på golfbanene uansett. Med RTRs veldedige arbeide har det lykkes oss i å få stor velvilje fra klubbene og pr i dag koster en helgs deltakelse 500 kroner + halv greenfee for innspill. Mange av spillerne har spilt alle turneringene, men det er ingen som har klaget på prisen selv om de har betalt 5000-7000 kroner for å være med på alt.

Her ser vi til høyre at Magnus Jepson og Andreas Tendenes har kampviljen og vinnerinstinktet i orden. Stewart Bårholm, nr. 2 fra venstre, har nettopp foretatt premieutdeling av Birdiekongen.
Her ser vi til høyre at Magnus Jepson og Andreas Tendenes har kampviljen og vinnerinstinktet i orden. Stewart Bårholm, nr. 2 fra venstre, har nettopp foretatt premieutdeling av Birdiekongen.

RTR har svært få utgifter takket være et velvillig trykkeri i Stavanger og har i alle årene latt alt av donasjoner og premier gå uavkortet til sine respektive formål.

Region Tour Rogaland er en demokratisk organisasjon der komitemedlemmer kommer og går. Komiteen trenger derfor flere folk til å være med på arbeide og organiseringen. Vi minner derfor spillerne om å komme med forslag til forbedringer til årsmøtet som vil bli annonsert senere.

Scroll to Top