Gave til Barnekreftforeningen Rogaland

Det har nå blitt overført kr. 127000,- til Barnekreftforeningens. Beløpet er samlet inn fra sponsorer av Region Tour Rogaland samt golfspillere fra hele Sør Rogaland under golfsesongen 2013.

På vegne av Barnekreftforeningen Rogaland vil jeg i første omgang uttrykke foreningens dype takknemlighet for en så stor gave. Kan allerede nå forsikre dere om at pengene i sin helhet vil bli brukt til triviselstiltak for våre barn og deres familier.
Eksempelvis er vi langt på vei til å betale for en weekendtur til dyreparken i Kristiansand med denne summen og det er en aktuell aktivitet i 2014. Resten av 2013 blir det ikke så mye mer aktivitet i og med at året går mot slutten.
 
Nok engang hjertelig tusen takk !

Med vennlig hilsen
Thorleif Stakland

Scroll to Top