Ogna Trophy

[box style=”full”]RTR4 Ogna Trophy 8-9 Juni | Endelig Resultatliste[/box]

Det ventet strålende sol og en god bris på de 51 deltakerene til Ogna Trophy. Banen generelt, spesielt greenene var i glimrende stand. Det ble gitt ros for meget bra baneoppsett, spesielt på lørdag, som gjorde at det ble lite venting og god flyt under rundene.

Etter første runde så var det storfavoritt Magnus Jepson fra Stavanger GK som tok tre slags ledelse på 72 (+2) slag, foran Jens Kryger (+5) og Geir Jørgensen (+6).

Etter en meget sterk avslutning av Glenn Undheim på Søndag, var det et ørlite håp om seier. Neil Fraser leverte derimot en solid 73-runde og satte standarden i klubbhuset. I lederballen hadde alle fått kjørt seg, men Geir Jørgensen beholdt håpet da han kun trengte to par for å omspill, men avsluttet beklageligvis bogey-bogey og endte på delt 2. plass. Det må også nevnes at søskenparet Magnus og Susanne Jepson kom rett bak og delte fjerdeplassen.

Vi gratulerer Neil Fraser med sin første og meget etterlengtede seier på Region Tour!

Neil Fraser vinner av Ogna Trophy
Neil Fraser vinner av Ogna Trophy

Magnus Jepson overtar første plass på Order of Merit foran Morten Hæraas og Neil Fraser. Lagkampen ble igjen vunnet av Stavanger GK som fortsetter å øke ledelsen foran Sandnes GK og Sola GK.

Scroll to Top