Sirdal Open

[box style=”full”]RTR5 Sirdal Open 22-23 Juni | Endelig Resultatliste[/box]

Hele 39 stykk tok turen opp til Kvæven for årets store begivenhet på golfbanen i Sirdal. Banen var i utmerket stand og fikk skryt av både spillere og tilreisende NGF dommere. Greenene hadde overlevd vinteren og var meget gode å putte på.

Godt og varmt ble det på lørdag da hele 3 spillere spilte under banens par, og Marcus Eidelöf satte standarden ved å slå sin egen banerekord fra i fjor da han kom inn på -4 (62 slag), godt hjulpet av en chip-in på hull 17 for eagle. Tett bak fulgte eaglerytteren Magnus Jepson og høytslående Trym Falch på -3 (63 slag).

Søndag bydde på variabelt vær med noen få gode regnbyger og fine vind. Etter ni hull var det tett i toppen med delt ledelse på Marcus Eidelöf og Magnus Jepson, men med en kanon eagle på hull 10, snek Trym Falch seg opp i ledelsen og holdt seg der til siste putt var satt, og tok sin første seier på Region Tour!

Da ser vi fram til neste helgs Region Tour på Stavanger Golfklubb, som blir den første turnering som går på en 18-hulls bane i år! Husk påmelding som går ut Tirsdag kl 12.

Neil Fraser, Trym Falch og Magnus Jepson.
Neil Fraser, Trym Falch og Magnus Jepson.
Scroll to Top