Region Tour Rogaland 2013 – Finale Bærheim Open

Til helgen spilles finalen I årets Region Tour Rogaland. RTR2013 har samlet inn penger til Barnekreftforeningen gjennom sponsorstøtte, spilleavgifter og «Birdies for Charity». I tillegg har det i regionen vært arrangert en Rogalandsgolf+50 turneringsserie, to «memorial» turneringer og en senior turnering som også har gitt bidrag til Barnekreftforeningen. Totalbeløpet som er samlet inn er ca. 125.000 kroner, og sjekk vil bli presentert til Barnekreftforeningen av vinneren av årets finale under premieutdelingen på søndag.

Påmeldingsfristen går ut på torsdag 12/9 kl 16:00, og vi oppfordrer alle som møter Hcp kravene til å melde seg på. Søndagen blir det muligens «Shotgun» start slik at flest mulig kan være med på premieutdeling + kaffe og kake i klubbhuset på Bærheim etter turneringen.

Samlet vil det deles ut premier for en verdi av ca 25.000 kroner for finaleturneringen og RTR’s Order Of Merit (23 premier), Monter Challenge (5 premier) og Birdiekongen (1 premie). Vel møtt til birdie-fest i helgen!!!

Scroll to Top