Randaberg Open

[box style=”full”]RTR9 Randaberg Open 17-18. August | Resultatliste[/box]

Randaberg GK inviterte til årets siste Region Tour før finalen, og 52 spillere var påmeldt. Været var meget pent på Lørdag, med god bris fra sør, som gjorde at de fleste hull ble spilt med sidevind, med unntak av hull 2/11 som på ca 180m ble en god driver for de fleste!

Det var meget jevnt som vanlig etter lørdagens spill, hvor Arne Ravndal stakk nebbet frem med en 63 (+1) foran Magnus Jepson, Per Morten Thingbø og Tom Børressen på 64 (+2).

Natt til søndag regnet det rekordmengder, og pga overvann ble starten utsatt med 3 timer på Søndag. All honnør til Randaberg GK og alle frivillige som jobbet ivrig med å få vekk overvann på greener. Det tok ikke lang tid før greenene var tørre og flotte å putte på!

Magnus senket dagens første birdie på hull 17, og var kun ett slag bak Arne med ett hull igjen. En birdieputt fra utsiden av greenen på hull 18, som kunne tvunget playoff, rundet hullkanten og gjorde at Arne sikret seg sin andre strake seier på Region Tour! Morten Hæraas tangerte dagens beste runde sammen med Magnus og Arne på 63 slag (+1) og sikret 3. plass.

Magnus leder dermed OoM og Birdiekongen før finalen på Bærheim. Neil Fraser og Magnus deler ledelse i Monter Challenge. Sandnes GK beholder ledelsen i lagkampen over Stavanger GK.

Magnus Jepson, Arne Ravndal og Morten Hæraas
Magnus Jepson, Arne Ravndal og Morten Hæraas
Scroll to Top