Veldedig formål RTR 2014: Gatemagasinet ASFALT

Vi har allerede kommet godt i gang med planleggingen av årets Region Tour og vi har besluttet at i 2014 skal vi støtte Gatemagasinet ASFALT. http://www.gatemagasinetasfalt.no/

 

Gatemagasinet Asfalt

ASFALT er et gatemagasin som selges av mennesker med ruserfaring, og er i en vanskelig livssituasjon. Gjennom et brennende engasjement for svake grupper i samfunnet, og et kritisk blikk på hvordan samfunnet faktisk fungerer i virkeligheten, håper Gatemagasinet ASFALT å skape forståelse og dialog mellom ulike sosiale grupperinger og samtidig bidra til å rive ned en del fordommer. Det er registrert 400 selgere i hele fylket….

 

En donasjon fra Region Tour Rogaland i størst mulig grad forsøkes styrt av Gatemagasinet Asfalt mot aktiviteter som gir selgerne et konkret, sosialt tilbud.

Scroll to Top