RTR #1 – Bærheim Open

[box style=”full”]RTR #1 Bærheim Open 26-27. April | Resultatliste[/box]

  • Tittelforsvarer: Magnus Jepson
  • BanerekordEdwin Rooyakkers 66 slag (2012)

Årets første Region Tour turnering ble spilt i strålende sommervær på en fantastisk Bærheim Golfpark, hvor hele 91 spillere fikk oppleve over 20 grader både Lørdag og Søndag.

Etter lørdagens spill var ferdig lå hele 7 spillere under eller på par! På topp med -6 var hjemmefavoritt Arne Ravndal, som etter rapportene har spilt flere runder på 60-tallet i år, inkludert en uoffisiell syv under par. Rett bak fulgte Marcus Eidelöf på -4 tett fulgt av William Bertram, Christian Woie og Gøran Haglund på -3.

Det ble spennende under søndagens runde, da det kun skilte ett slag mellom Arne og Marcus på backnine, men etter en bogey på hull 10 satte Arne inn turboen og gjorde 4 birdies for å ta tittelen på TOSIFRET under par (-11)! Marcus endte tre slag bak da han ikke fikk birdieputtene i hullet (-8), og på 3. plass kom William Bertram med en sterk 68 runde (-7). Arne setter dermed en meget høy standard for Region Tour Rogaland 2014!

Det var hele 11 damer som deltok, slik det ble egen dameklasse. Her storspilte Susanne Jepson, og vant til slutt med seks slag (+5) foran Elin Malde (+12) og Frida Aase (+15).

rtr1-top10

Order of Merit, SR-Bank SpareBank 1 Challenge, Birdiekongen og Lagkampen blir oppdatert fortløpende.

Gatemagasinet ASFALT

Region Tour Rogaland har i år besluttet at vi skal vi støtte Gatemagasinet ASFALT. Ove Nicolaisen møtte opp under premieutdeling for å fortelle om arbeidet de gjør.

ASFALT er et gatemagasin som selges av mennesker med ruserfaring, og er i en vanskelig livssituasjon. Gjennom et brennende engasjement for svake grupper i samfunnet, og et kritisk blikk på hvordan samfunnet faktisk fungerer i virkeligheten, håper Gatemagasinet ASFALT å skape forståelse og dialog mellom ulike sosiale grupperinger og samtidig bidra til å rive ned en del fordommer. Det er registrert 400 selgere i hele fylket.

 En donasjon fra Region Tour Rogaland i størst mulig grad forsøkes styrt av Gatemagasinet Asfalt mot aktiviteter som gir selgerne et konkret, sosialt tilbud.

Premieutdeling

 

Scroll to Top