RTR #2 – Egersund Open

[box style=”full”]RTR #2 Egersund Open 3-4. Mai | Resultatliste[/box]

Helge Eggja, Arne Ravndal og Geir Jørgensen
Helge Eggja, Arne Ravndal og Geir Jørgensen

Årets andre Region Tour turnering, Egersund Open, ble spilt på en flott golfbane, med god bris og solskinn. 52 stykk hadde meldt seg på turneringen, som gjorde at alle kunne spille i samme pulje, i motsetning til morgen/ettermiddag pulje som forrige år.

Lørdagen bydde på mest vind og vanskelige forhold, men Arne Ravndal klarte å snike seg rundt under par (-1), etterfulgt av Geir Ellila Jørgensen (+2) og Ronni Ponni Einarsen (+4).

På Søndag ble det lettere forhold, og alle fikk starte samtidig med shotgun start, som virket å fungere utmerket. Arne Ravndal satte inn høygiret og kjørte ny banerekord på 66 slag (-4) og endte til slutt -5 totalt for å ta en suveren seier. Nestemann på listen, hele 13 slag bak Arne, ble Geir Ellila Jørgensen, og tredjeplass gikk til ringreven Helge Eggja med to stødige 76 runder (+12).

Arne Ravndal tar klar føring på Order of Merit med 2 av 2 seiere på Region Tour Rogaland!

rtr-egersund-results

Order of MeritSR-Bank SpareBank 1 ChallengeBirdiekongen og Lagkampen blir oppdatert fortløpende.

Scroll to Top