RTR #3 – Jæren Open

[box]RTR #3 Jæren Open 24-25. Mai | Endelig Resultatliste [/box]

57 deltakere hadde tatt turen sør for Bryne til Jæren Golfklubb. Det ble for første gang på flere år spilt i strålende vær, og banen var meget fin sett vekk fra et lite angrep på greenene, men de var fullt puttbare.

På Lørdag så var det bare Glenn Undheim (Ogna’s stolte sønn) som klarte å gå banen under par, og tangerte banerekorden på 68 slag (-2). Eirik Grønhaug og Arne Ravndal fulgte tett etter på 71 (+1) og 72 (+2) slag.

Søndag ble det ikke stor forandring i topp tre, og Glenn Undheim seiret inn med to slags margin over Eirik Grønhaug, og endte på Par totalt. Grønhaug kjørte nok en solid 71 runde, mens Arne Ravndal havnet 5 slag bak etter å ha vært ute på åkeren en liten tur eller to.

Eirik Grønhaug, Glenn Undheim og Arne Ravndal
Eirik Grønhaug, Glenn Undheim og Arne Ravndal

Gratulerer til Glenn Undheim med seier på Jæren Open! Arne Ravndal beholder ledelsen i Order of Merit fulgt av Magnus Jepson og Glenn Undheim. Neste turnering går av stabelen om 2 uker på Ogna. Husk påmelding som går ut 6. Juni!

LB-Jaeren Order of MeritSR-Bank SpareBank 1 ChallengeBirdiekongen og Lagkampen blir oppdatert fortløpende.

Her er video tatt av Ketil Sunde

Scroll to Top