RTR #5 – Sirdal Open

[box]RTR #5 Sirdal Open 21-22. Juni | Endelig Resultatliste[/box]

  • Tittelforsvarer: Trym Falch
  • Banerekord: Marcus Eidelhöf 62 slag (2013)

37 deltakere stilte til start i Sirdal Open på en småkjølig sommerdag. Det blåste godt både på Lørdag og Søndag, som gjorde spilleforholdene tøffe, spesielt på motvindshullene. Det var nokså tørt på banen også, som gjorde det vanskelig å få ballen til å stoppe på innspill til green, og mange måtte ty til triks lært fra links golf ved å lande ballen foran green for å la den trille inn.

Etter lørdagens spill var det Neil Fraser som lå øverst på +3, etter å ha tryllet fram -3 på back nine etter å ha spilt +6 på front. Rett bak fulgte Bent Arild Bærheim og Jove Ytreland på +4 og +5. Det ble en fin sosial samling på Fidjeland Høyfjellshotell på Lørdag kveld.

Like mye eller mer vind på Søndag hjalp ikke på scorene, og dermed klarte ingen andre å komme seg inn i topp 3. Gratulerer til Neil Fraser med sin første seier i 2014!

Sirdal

sirdal

Order of MeritSR-Bank SpareBank 1 ChallengeBirdiekongen og Lagkampen blir oppdatert fortløpende. Neste turnering går på Sola GK 13-14. Juli, og påmelding går ut 9. Juli.

Her er video tatt av Ketil Sunde

Scroll to Top