RTR #6 – Sola

[box]RTR #6 Sola 13-14. Juli | Endelige Resultater[/box]

71 deltakere stilte til start på Sola på Lørdag i et fantastisk sommervær med 30 grader i solen! Banen var i meget god stand, med helt perfekte greener, så alt var i favør for en god helg på golfbanen. Mye skryt gikk til Sola for å variere på lengden på hullene, istedenfor å kjøre alle tee-sted helt bak.

Glenn Undheim fortsatte sin gode form med en 70 (-2) på Lørdag. Rett etter fulgte Ole Berge Ramsnes som gjorde et celebert besøk på Region Tour, som oppvarming til Lag NM på Stavanger, og spilte en meget solid back-nine for å gå 71 (-1). Lokal favoritt Stephen Molumby gikk en stødig 72 (Par). I dameklassen var det Susanne Jepson som ledet med seks slag etter 73 (+1).

På søndag var det overskyet, vindstille og varmt, som var perfekt for golf. Susanne gikk enda en god runde på 75 (+3) og vant med 8 slag i dameklassen. I herrenes lederball ble det en del nervøse slag på back nine, som resulterte i at Glenn skled ned leaderboard etter en del dobbelbogeys. Ole spilte for det meste stabilt, og endte på 74 (+2) som var nok til å ta seieren med to slag. Marcus Eidelöf spilte en kanon runde på 70 (-2), og klatret med et fra 13. til 2. plass. Magnus Jepson gikk for seier, men maktet ikke de tøffe avslutningshullene og endte med en 75 (+3), godt nok til en 3. plass.

Gratulerer til Ole Berge Ramsnes og Susanne Jepson med seier på Sola!

Magnus Jepson, Ole Berge Ramsnes og Marcus Eidelöf
Magnus Jepson, Ole Berge Ramsnes og Marcus Eidelöf

score-sola

damer-sola

Order of MeritSR-Bank SpareBank 1 ChallengeBirdiekongen og Lagkampen blir oppdatert fortløpende. Neste turnering går på Stavanger GK 26-27. Juli, og påmelding går ut 24. Juli.

Her er video tatt av Ketil Sunde

Scroll to Top