RTR #10 – Solastranden Open (Finale)

[box]RTR #10 Solastranden Open 27-28. September | Golfbox[/box]

Endelig kom finale dagen for Region Tour Rogaland. I år fikk vi spille dette i regi Solastranden Open med to slagspillsrunder over to dager. Kvaliteten på Solastranden Golfklubb, spesielt greenene, var beundringsverdig. Tror alle var enige om det.

Før start var det Arne Ravndal som ledet OOM fulgt av Magnus Jepson og Neil Fraser. Av damene var det Susanne Jepson som fulgte tett bak på 4 plass. Dag 1 var en utfordring for mange, med mye vind, spilte vi Solastranden sånn som den skal være…knalltøff. Neil Fraser klarte å hente ut litt av sin skotske røtter og ledet etter dag 1 på +2. Bak NeilMarcus Eidelhöf og Kristian Bærheim (4 over par) og rett bak kom Magnus Jepson (5 over par). Alt pekte mot en spennende avslutning.

Dag 2 og litt mindre vind ga noe bedre resultater. Marcus satt inn 5 gir og stakk av med en imponerende seier i Solastranden Open med en fantastisk tangering av banerekorden på -7. Alt i alt hadde Marcus 10 birdies på søndagen. Vi gratulere han men en suveren runde!

Susanne Jepson også imponerte med en runde på -3 og det som hadde vært banerekord for damer, hvis ikke vi hadde spilt med ballplassering.

I Order of Merit sammenheng klarte ikke Arne Ravndal å leverere denne gangen så det ble en hard kamp mellom SGK kompisene Magnus og Neil. På hull 18 lå Neil og Magnus likt. En bunker slag utenom det vanlige inn til 18 ga Neil en gimmie birdie og seier med 1 slag.

Vi gratulere Neil Fraser med sin første OOM seier i RTR.

Lagkampen ble kapret  i år av Stavanger Golf Klubb og Birdie Kongen gikk til Arne Ravndal. Vi gratulerer alle!

Det har vært en fantastisk sesong og RTR styret har lyst å takke alle som har stilt opp som sponsor, representerende klubber og ikke minst spillere. Uten dere hadde vi ikke fått dette til. Vi gleder oss til en ny sesong i 2015 og håper at vi får like mange gledelig runder neste år! Takk for nå 🙂

 

Leader SOla

 

ORder of M

OOM pic

Scroll to Top