Preikestolen Open 2014

RTR #9 Preikestolen Open 6-7. September | Golfbox

  • TittelforsvarerMorten Hæraas
  • Banerekord: Stian Helland (72 slag)

Årets nest sist turnering i Region Tour Rogaland ble spilt på Preikestolen Golfklubb i helgen. Når nedbørsrekorder blir satt spiller vi golf. Er ikke det stillig!

Vi var 19 stykk som møtte opp på lørdag. Uheldigvis er september turneringsmåneden og akkurat denne helgen var mange opptatt med andre turneringer. Uansett, turneringen var bra gjennomført med støtte fra klubben, frivillige og dommer fra NGF.  Det er vi takknemelig for!

Lørdagen ble ikke helt som værmeldingen hadde spådd og regnet kom tidligere en forventet. Alle var heldigvis klar for dette og det var bra flytt på banen. Etter dag 1 var det Eirik Alsvik som gjørde “comeback” og ledet feltet sammen med Gøran Sømme Haglund på +4. Tett bak de var lokal helten Stian Helland på +5 og Neil Fraser på +6.

På søndag ble det litt bedre forhold og mindre regn, noe alle satte pris på. Stian Helland uheldigvis måtte trekke seg pga sykdom, så det ble  Eirik, Gøran og Neil i lederballen.

Preikestolen klubbmester Eirik Lloyd Ildgrubben og dag 1 leder Eirik Alsvik, sprakk litt på søndagen så det ble en kamp mellom Gøran og Neil helt fram til hull 18. Med kun ett slags ledelse slo begge i fairway. Gøran var på birdie jakt men slo en 3 wood OB høyre. Det åpnet døren for Neil som måtte bare seile inn til seier uten dramatikk. En spennende avslutning til en flott turnering!

Vi gratulere Neil Fraser med seir på +8 totalt, fulgt tett av Gøran Sømme Haglund på +10 og Eirik Alsvik på +14.

Preikestolen

PReik Bilde

Scroll to Top