Sirdal Open

[box]RTR #7 Sirdal Open 25-26. Juli | Golfbox[/box]

  • Tittelforsvarer: Neil Fraser
  • Banerekord: Marcus Eidelhöf 62 slag (2013)
  • Det tildeles 50% mer poeng til Order of Merit

I år tok 23 spillere turen opp til Sirdal. Banen fremsto som meget bra, tatt i betrakning den kalde sommeren vi har hatt fram til nå.

Dag 1: Neil Fraser ledet på +1 foran Magnus Jepson på +4 og Geir Stenhaug på +8. Neil Fraser dermed, stakk av med gratis reinsdyr middag på lørdagen…..igjen!  Stemningen under middagen var, som i fjor, på topp. Dette er en veldig sosial og glimrende tiltak av Sirdal Fjellgolf. Vi i Region Tour Rogaland håper at flere tar turen opp i 2016 og benytter seg av dette tilbudet.

Dag 2: Neil klarte å holde koken på søndag og tok en klar seier med hele 9 slag. Det ble, til motsetning, en litt tettere kamp for andre plass. Magnus satt en bra putt på hull 18 for å ta andre plass, 1 slag foran Geir.

Vi gratulerer vinnerne og takker Sirdal Fjellgolf for et veldig flott arrangement.

Results Sirdal

IMG_3424IMG_3425

IMG_3426IMG_3427

Scroll to Top