Kretsmesterskapet Sola

[box style=”full”]RTR7 Region Tour Sola Kretsmesterskap 27-28 Juli | Endelig Resultatliste[/box]

Kretsmesterskapet ble avholdt på en fantastisk flott bane på Sola GK. Flott vær og de beste greenene så langt i sesongen gjorde det en nytelse for de fleste å spille banen.

På herresiden var det meget jevnt mellom Arne Ravndal og Marcus Eidelöf til siste hull på Søndag, hvor Marcus til slutt dro det lengste strået for å sikre pokalen. Emil Aarthun imponerte med stødig spill og tok en flott 3. plass!

Blant damene var det jevnt mellom Susanne Jepson og Grethe Byrkjedal, hvor Susanne ledet lenge, men en flott birdie av Grethe på hull 14, samt en bogey av Susanne på hull 16 gjorde at Grethe stakk av med pokalen! Kine Wold seilet inn til en fin 3. plass.

Gratulerer til nye kretsmestere or resten som fikk premie!

IMG_9668

Scroll to Top