Solastranden Open

[box style=”full”]RTR8 Solastranden Open 10-11. August | Resultater HerrerDamer[/box]

57 herrer og hele 16 damer stilte til start på Solastranden i helgen, hvor banen var på sitt mest lettspilte pga lite vind begge dager.

Etter dag 1 så ledet Neil McKay Fraser på -2, men avsluttet med +5 på søndag. Det ble en kamp mellom kretsmester Marcus Eidelöf og runner-up-kretsmester Arne Ravndal på søndag, og Arne spilte en fantastisk runde på -4 og vant til slutt lett med hele 3 slag over Marcus på -5 totalt, og klatrer opp til en 5. plass på Order of Merit med kun 1 turnering gjenstående før finalen på Bærheim i September. Glenn Undheim sikret en fin 3. plass etter en meget stabil bogey-fri runde på -2!

I dameklassen var det Grethe Byrkjedal som ledet etter runde 1 over Helene Persson og Heidi Carlsen med en sterk 72 runde. På søndag var det Frida Aase som sparket fra med dagens beste runde på 73 for å sikre en 2. plass, men det ble ikke nok for å ta igjen Helene som vant med 2 slag på +10 totalt. Heidi og Grethe avsluttet svakt og endte på delt 3. plass.