Monter Challenge Resultater etter Solastranden Open

Det spisser seg til i toppen av Monter Challenge konkurransen. Neil Fraser topper på -2 etter å ha gått 1 under par på helgens MC hull og samtidig kunne stryke en bogey og en dobbel-bogey fra resultatlisten. Magnus Jepson noterte to par i helgen og følger hakk i hel på -1 totalt.

Bak Stavanger spillerne følger ikke mindre enn 8 Sandnes spillere som vil ha et ord med i laget når MC status skal gjøres opp etter finalen. Ettersom tidligere resultater grunnet dårlig spill (eller ikke deltatt i turnering) kan strykes til fordel for gode resultater i de siste 4 turneringene, så kan det fort komme store endringer innenfor de 10 beste fremover.

Trym Falch seiler opp som en stor utfordrer til Neil da han potensiellt har en dobbel-bogey og 2 bogeys å stryke. En «dark horse» som en må se opp for er rutinerte Arild Ravndal som har hele 4 dobbel-bogeys som kan strykes dersom han fortsetter det stødige spillet fremover. Det samme gjelder for Gøran Sømme Haglund. MC konkurransen avsluttes med gode birdie muligheter på hull 4 (par 3) på Randaberg til helgen, samt gode eagle muligheter på Hull 11 (par 5) under finalen på Bærheim. Dette blir spennende! Se foreløpig resultatliste.

Under er anslått sluttresultat dersom alle innenfor topp 15 etter Solastranden Open spiller de 4 siste MC hullene på par. 

 

Scroll to Top