RTR #7 – Stavanger (Kretsmesterskapet)

[box]RTR #7 Stavanger 26-27. Juli | Resultater[/box]

  • TittelforsvarerGøran Haglund
  • BanerekordEirik Tage Johansen og Magnus Jepson 64 slag

Det var Spania tilstander i Stavanger denne helgen, med temperaturer oppi 30 grader med lite vind på Lørdagen, som ga forutsetninger for noen sabla gode runder! 72 deltakere var klar til start i Kretsmesterskapet på Stavanger Golfklubb, hvor vi fikk celebert besøk fra 3 av deltakerene fra det vinnende laget fra sist helgs Lag NM!

Etter kun 9 spilte hull Lørdag så var allerede standarden satt, hvor Sondre Ronold var -5 og Petter Mikalsen var -4! Det luktet banerekord lang vei, og Sondre leverte varene med en -3 på back nine med avsluttende birdie på hull 18, for å sette ny banerekord på -8 (63 slag)!!! (Det ble feiret med en velfortjent iskrem etter runden). Petter leverte en sterk runde på 66 slag (-5), etterfulgt av Ole Ramsnes på 67 slag (-4).

Emil Aarthun viste også takter fra glansdagene, med en fantastisk runde på 68 slag (-3), sammen med Arne Ravndal.

På Søndag så det ut til at de lave scorene skulle utebli, mulig pga litt mer vind, og det viste seg å bli spennende helt til siste hull, hvor Petter satt sin birdie for å gå til -8 totalt sammen med Sondre. Sondre hadde derimot andre planer, og satt andre slaget sitt på greenen og toputtet for en lett birdie og ble dermed kretsmester på -9 totalt!

Damene spilte i samme klasse som herrene, men det skulle avgjøres en kretsmester blant damene også. Susanne Jepson og Helene Persson kom inn på samme score (+6), og måtte dermed ut i omspill på hull 1. Det ble en kort affære, etter Helene senket birdieputten, og tok trofeet.

Gratulerer til Sondre Ronold og Helene Persson som kretsmestere 2014 på Stavanger Golfklubb!

Petter Mikalsen, Sondre Ronold og Ole Berge Ramsnes
Petter Mikalsen, Sondre Ronold og Ole Berge Ramsnes
Susanne Jepson og Helene Persson (Helene vant i playoff)
Susanne Jepson og Helene Persson (Helene vant i playoff)

rtr-stavanger

Order of MeritSR-Bank SpareBank 1 ChallengeBirdiekongen og Lagkampen blir oppdatert fortløpende. Neste turnering går på Randaberg GK 16-17. August, og påmelding går ut 14. Juli kl 20:00.

Video tatt av Ketil Sunde

Scroll to Top