RTR #8 – Randaberg Open

[box]RTR #8 Randaberg Open 16-17. August | Resultater[/box]

  • TittelforsvarerArne Ravndal
  • Banerekord: Petter Mikalsen (57 slag)

En uforventet pause i høst været ga de fleste håp om lave scorer og mange birdier. Totalt 43 spillere møte opp på Randaberg i helgen for Randaberg Open. Banen var i topp stand og greenene var overaskende raskt. Noen likte dette litt mer en andre. At det blåste mindre en 10 m/s var nok betraktet av mange medlemmer som vindstille.

På lørdag var det Torgeir Tunge som satt standarden med en fantastisk -3 runde! Han var fulgt tett av Fraser Mudie og Susanne Jepson som begge endte på par etter dag 1. Susanne klarte til og med å sette en ny banerekord for damer med sin par runde. Gratulere Susanne!

Vi kjørte shotgun på sondagen som fungerte veldig bra. Det ble litt venting på grunn av regn som satt seg på hull 2 og 9. Men alt tatt i betrakning var det veldig bra flyt på banen. Fraser og Susanne klarte ikke å matche lørdagens spill mens Torgeir Tunge fulgte imponerende opp med enda en -3 runde! Dermed ble det klart seier til Torgeir med -6 totalt. Magnus Jepson fant fram god spillet igjen etter en to ukers pause og klatret til andre plass på +5 totalt. På tredje plass kom Svein Bjordal med en sterk +2 på søndagen og endte på +7 totalt.

Gratulerer Torgeir med en sterkt seier !

rtr-randaberg

Winners

Her er en video klipp av helgen tatt av vår lokal regissør Kjetil Sunde.

Scroll to Top