Preikestolen Open 2016

[box]RTR #3 Preikestolen Open 14-15. Mai | Golfbox[/box]

rtr-preik-hrtr-preik-d

Det var fint vær og gode spilleforold på Lørdag og Søndag, med god vind oppi tretoppene. Banen var i grei stand, men greenene har hatt en tøff vinter og trengte litt mer tid på å komme seg. Det gjorde det tøft for spillerene da puttene ofte rullet ukontrollert mot og forbi hullet.

Arne Ravndal spilte solid på Lørdag på +2 og var i ledelse med 4 slag over Magnus Jepson. Gøran Haglund glimtet med storspill på søndag, men klarte ikke holde det helt inn. Det ble dermed hans tredje 2. plass for sesongen, etter å ha dyttet Magnus ned til 3. plass. Arne tok sin første seier for sesongen og klatret litt nærmere Gøran på Order of Merit.

Det var 8 damer påmeldt, som gjorde at det ble egen dameklasse. Caroline Berge tok en solid seier her, 8 og 13 slag foran Ingrid Friestad og Frida Granum Aase.

Det er 1 kvalifiseringsplass til Norges Cup Nes. Havnet du i topp 10 og ikke allerde er kvalifisert, så kan du melde deg på.

rtr-preikestolen-2016

 

Scroll to Top