Ogna Trophy 2016

[box]RTR #4 Ogna Trophy 4-5. Juni | Golfbox[/box]

rtr-ogna-res-2016

Fantastisk shortsvær både på Lørdag og Søndag, og banen var i meget god stand.

Gøran Haglund ledet etter dag 1 med en runde på par, etterfulgt av lokalfavoritt Glenn Undheim og veteranen Magnus Jepson.

Dag 2 ble det eksperimentert med en ny vri på shotgun start, hvor to lederballer fikk utsatt start på 1 time slik at spillere og publikum skulle få lov å se på lederballene til slutt. Dette eksperimentet virket litt mot sin hensikt, da det ikke kom noen andre spillere ut og så på lederballene fordi de heller ville dra hjem enn å vente 1 time ekstra.

Gøran spilte meget bra golf og var -4 etter 12 hull og hadde god kontroll. Det ble heller litt mer spennende om 2. plassen, da Magnus kjørte tre birdies på rad, men bommet en 2 meter birdieputt på hull 15 etter Glenn satt et 10 meter svin fra greenkanten. Det var likt med 3 hull å spille da Glenn nesten slo OB, og Magnus shanket i stolpen og begge fikk bogey. På hull 17 ble dermed matchen avgjort når Magnus pushblokka et 5-jern ut på åkeren, og Glenn kjørte en sikker birdie for å ta en god 2. plass.

Det er 1 kvalifiseringsplass til Norges Cup Østmarka. Havnet du i topp 10 og ikke allerde er kvalifisert, så kan du melde deg på.

rtr-ogna-2016

Scroll to Top