Randaberg Open 2016

[box]RTR #9 Sola Open 13-14. August | Golfbox[/box]

Det ble en våt morgen på Lørdag som skapte utsatt start til 11:30 for å få banen spillbar. Spillet kom igang, men etter et par timer kom det ennå en kraftig skur med en god dose vind som gjorde at spillet måtte avbrytes i en time. Når spillet kom igang kl 15 så var det til og med litt sol ut og hilset.

Etter Lørdag så ledet Magnus Jepson på +4 med tre slag over Roar Eide, Tom Falch og Jarand Lein på +7.

Det ble flott vær på Søndag og shotgun start kl 10, og bedre score på de fleste. Magnus holdt roen og spilte +1 (+5 totalt) og vant til slutt med 5 slag over Tomine Bjerkelo og Neil Fraser som begge avsluttet med sterke runder.

Stor takk til Randaberg for gjennomføring av turnering under vanskelig forutsetninger!

Det er nå kun finalen på Stavanger igjen, og det blir spennende å se hvem som tar seieren på årets Order of Merit og SR-Bank Challenge!

rtr-randaberg-2016 rtr-randaberg-score-2016

 

Scroll to Top