Jæren Open 2016

[box]RTR #5 Jæren Open 11-12. Juni | Golfbox[/box]

  • Tittelforsvarer: Glenn Undheim
  • Banerekord: William Bertram (68 slag)
  • Sparebank 1 SR-Bank Challenge: Hull 18
  • Arkiv: 201520142013
  • Ingen kvalifiseringsplasser til NC

rtr-jaeren-2016

Banen på Jæren var i super stand, med true-as-hell greener. Fint vær både Lørdag og Søndag, men litt sørvestlig bris ga noen utfordringer på hull 1, 2 og 7.

Etter første runde så ledet Gøran Haglund på -2 foran -1 av Arne Ravndal og Daniel Jansen fra Kristiansand (sønn av dommeren). Simen Nyland spilte en flott runde på par og hadde Hole in One på hull 7!

Det ble spennende på Søndag, da Simen Nyland storspilte og kom seg til -2 og hadde ledelsen med få hull igjen. Gøran falt ifra da han avsluttet med bogey-dobbel, men Daniel avsluttet med birdie og Simen avsluttet med bogey, og dermed ble det omspill. Desverre for Simen så ble det lite spennende da utslaget havnet i vannhinder på hull 18, og han måtte ta til takke med en fin andreplass. Arne Ravndal og Magnus Jepson delte 3. plass, og lokalgutten Ronni Ponni Einarsen tok en flott 5. plass med sin strålende avslutning på 69 slag.

Vi gratulerer nykommeren Daniel Jansen med sin første seier på Region Tour, og håper han besøker oss igjen!

Gøran ble desverre diskvalifisert etter runden da han gjorde det kjent for dommerene at han hadde modifisert rillene på wedgene sine. Vi oppfordrer alle som deltar på Region Tour om å sjekke eget golfutstyr og forsikre seg at det er godkjent for turneringsspill.

rtr-jaeren-open-2016.jpg

 

Scroll to Top