Sirdal Open 2017

[box]RTR #7 Sirdal Open 29-30. Juli | RESULTATER[/box]

  • Tittelforsvarer: Martin Engelsgjerd
  • Banerekord: Marcus Eidelhöf 62 slag (2013)
  • Sparebank 1 SR-Bank Challenge: Hull 6
  • Arkiv: 2016  201520142013

Sirdal Open ble vunnet av Magnus Jepson, etterfulgt av Gøran Sømme Haglund og Jan Inge Strand.

Det var kun 14 deltakere som stilte til start, mulig grunnet dårlig værmelding og omkjøring og kolonnekjøring. Men bortsett fra regnskyll på back nine på Lørdag så var det strålende golfevær på Søndag, og banen var i god stand.

Neste turnering er Randaberg Open den 19-20. August, klikk her for påmelding.

Gøran forblir i ledelse på Order of Merit, med Magnus på andre plass. Glenn Undheim og Jan Inge Strand klatret i helgen opp til tredje og fjerdeplass. De beste 7 av 9 resultater teller før finalen, så her er det ennå god sjans å samle verdifulle poeng på de to siste turneringene på Randaberg og Preikestolen. Det er over 17.000 kr i premier fra sponsorene som er øremerket Order of Merit og Sparebank 1 SR-Bank Challenge.

Scroll to Top